Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterselie, prei, tomaat, ui, venkel, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De wilde kalender:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence: