We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardbei, aardbeiensaus, bosbessen, boter, bramen, citroenrasp, frambozen, kirsch, perzik, sinaasappelrasp, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: azijn, citroen, eiwit, gelatine, laurier, peper, peterselie, rogvleugel, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, cacao poeder, eidooier, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: chocolade
Ingrediënten: bloem, boter en melk
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: eau de vie framboise, eidooier, suiker en zoete witte wijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, knoflook, lamsbout, majoraan, peper, rode wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, duif, haricots verts, notenolie, olijfolie, peper, sherryazijn, sla, vijgen, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, spek, ui, worcestersaus en wortel
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: abrikozenjam, biscuitdeeg, chocolade-botercrème, chocoladeglazuur en walnoten
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, peper, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: karnemelk, slagroom en zure room
Keuken: Frans
Soort: zuivel
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, laurier, peper, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bouquet garni, cantharellen, eekhoorntjesbrood, grotchampignons, kippenbouillonblokje, kwartelkarkas, morielje, prei, room en wortel
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandelspijs, boter, eidooier en korstdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardbeien, basterdsuiker, bosbessen, bramen, citroensap, cointreau, frambozen, slagroom en vanilleijs
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, grand marniersaus, melk, poedersuiker, vanilleijs en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: boter, broccoli, peper, rozemarijn, zout en zuiglamsbout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719