We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eidooier, grotchampignons, kalfsbouillon, ontbijtspek, peper, peterselie, room, tijm, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: aardbeien, aardbeiensorbet, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: boter, champignons, duif, knoflook, krielaardappel, mager rookspek, peper, peterselie, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, citroensap, grand marnier, sinaasappelsap, sinaasappelschil en suiker
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: coquilles, frambozenvinaigrette, kervel en roze peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, cantharellen, eekhoorntjesbrood, grotchampignons, kippenbouillonblokje, kwartelkarkas, morielje, prei, room en wortel
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, demi-glacesaus, parelhoen, peper, perensiroop, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: azijn, citroen, eiwit, gelatine, laurier, peper, peterselie, rogvleugel, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cognac, suiker, vijgen en zure room
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: bloemkool, kool, laos, paprika, runderbouillon, salam, sperziebonen en trassi
Keuken: Indonesisch
Soort: groente
Ingrediënten: béarnaisesaus, boter, ossenhaas, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: blauwe druiven, grand marnier, kiwi, mandarijn, mango, peer en witte druiven
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bramen, korstdeeg, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cognac, ei, jeneverbes, kalfslever, kalfsvlees, korstdeeg, madeira, peper, tijm, vet spek, vleesgelei en zout
Keuken: Frans
Soort: paté/terrine
Ingrediënten: boter, peper, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: crème fraîche, limoen, peper, sjalot, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: eau de vie framboise, eidooier, suiker en zoete witte wijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: beaujolais, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, kip, knoflook, mager gerookt spek, peper, reuzel, sjalot, tomatenpuree en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, grand marniersaus, melk, poedersuiker, vanilleijs en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719