We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardbei, aardbeiensaus, bosbessen, boter, bramen, citroenrasp, frambozen, kirsch, perzik, sinaasappelrasp, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: bouquet garni, dragonazijn, eierschaal, eiwit, gelatine, kalfsbouillon, sjalot, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, champignons, gekookte ham, kaas, peper, peterselie, ui, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: boter, lamsoren, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: aardbeien, sabayon en vanilleijs
Keuken: Frans
Soort: ijs
Ingrediënten: poedersuiker, pure chocolade, slaolie, vanille-essence en water
Keuken: Frans
Soort: chocolade
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, kalfstong, madeira, peperkorrels, spinazie, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, duif, haricots verts, notenolie, olijfolie, peper, sherryazijn, sla, vijgen, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, laurier, peper, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: eidooier, kalfsbouillon, kerrie, slagroom en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: augurk, kappertjes, mayonaise, peterselie en sjalot
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, ei, frituurvet, paling, paneermeel, peper, tartaarsaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, boter, citroen, laurier, peper, peterselie, prei, sancerre, tijm, wortel, zonnevisfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, ei, kaneel, walnoten, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: béarnaisesaus, boter, ossenhaas, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: kervel, zeewier en zonnevisfilet
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardbeien, basterdsuiker, bosbessen, bramen, citroensap, cointreau, frambozen, slagroom en vanilleijs
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, komkommer, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: crème fraîche, limoen, peper, sjalot, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719