We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eau de vie framboise, eidooier, suiker en zoete witte wijn
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gelatine, sinaasappelsap, slagroom, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: fruit / pudding
Ingrediënten: amandelessence, amandelschaafsel, citroen, eau de vie de poires williams, peer, slagroom, suiker en vanille-ijs
Keuken: Frans
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: boter, citroensap, duif, haricots verts, notenolie, olijfolie, peper, sherryazijn, sla, vijgen, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: bouquet garni, dragonazijn, eierschaal, eiwit, gelatine, kalfsbouillon, sjalot, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: frambozenazijn, kaviaar, maïsolie, peper, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: cognac, ei, jeneverbes, kalfslever, kalfsvlees, korstdeeg, madeira, peper, tijm, vet spek, vleesgelei en zout
Keuken: Frans
Soort: paté/terrine
Ingrediënten: boter, lamsoren, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, cayennepeper, knoflook, pernod, peterselie, prei, sauce espagnol, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenshaas en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, champignons, citroensap, eidooier, forel, limoensaus, peper, sjalot, visbouillon, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, cacao poeder, eidooier, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: chocolade
Ingrediënten: artisjok, bieslook, citroen, mosterd, peper, peterselie, slaolie, waterkers, wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, doperwten, haricots verts, prei, suiker, tongfilet, ui, wodka-roomsaus, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, komkommer, lomboks, suiker, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / groente
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, kalfsbouillon, kervel, magere ham, melk, peper, peterselie, room, walnoten, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: cayennepeper, cognac, eidooier, grapefruit, krab uit blik, mayonaise, peterselie, sla, tomatenketchup, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: fruit / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, spek, ui, worcestersaus en wortel
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, peper, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, laurier, peper, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719