We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, peper, savooiekool, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: boter, citroensap, duif, haricots verts, notenolie, olijfolie, peper, sherryazijn, sla, vijgen, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: asem, goela djawah, lombok rawit, mango, sinaasappel en zure appel
Keuken: Indonesisch
Soort: fruit
Ingrediënten: eidooier, kalfsbouillon, kerrie, slagroom en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, boter, peper, peterselie, prei, tarbotmoten, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: boter, cayennepeper, dragon, dragonazijn, eidooier, kervel, laurier, peperkorrels, sjalot, water en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, knoflook, lamsbout, majoraan, peper, rode wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: béarnaisesaus, boter, ossenhaas, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, komkommer, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: gember, kippenbouillon, knoflook, laos, olie, prei, salam, taugé en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: djeroek poeroet, gember, kentjoer, knoflook, olie, runderlappen, sambal en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hollandaisesaus, kikkerbilletjes, paneermeel, peper, spinazie, waterkers, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé
Ingrediënten: boter, demi-glacesaus, parelhoen, peper, perensiroop, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: beurre manié, boter, cayennepeper, elzasser witte wijn, fazanthaan, muskaatdruif, peper, sinaasappel, thee, walnoten, witte druiven en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardbeien, basterdsuiker, bosbessen, bramen, citroensap, cointreau, frambozen, slagroom en vanilleijs
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / ijs
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, boter, bouquet garni, kaas, knoflook, kool, mager rundvlees, meiknol, peper, peterselie, prei, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: crème fraîche, gekookte boerenham, peper, slagroom, vleesgelei, waterkers, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, cognac, crème fraîche, gerookte zalm, slagroom, witte wijn en zalmfilet
Keuken: Frans
Soort: vis
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719