We hebben 105 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De chef-kok is een vrouw , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Korte biografieën en recepten van 20 vrouwelijke chefs in Belgie en Nederland. Merendeels traditionele Franse keuken. Enkele Indonesische recepten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De chef-kok is een vrouw
Een greep uit de 105 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, boter, citroen, laurier, peper, peterselie, prei, sancerre, tijm, wortel, zonnevisfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: eidooier, kalfsbouillon, kerrie, slagroom en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bramen, korstdeeg, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, dragon, kervel, kip, peper, peterselie, riesling, sjalot, slagroom, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, crème fraîche, eidooier, garnaal, gruyère, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, broodkruim, citroensap, kabeljauwfilet, noilly prat, peper, peterselie, venkelknol, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: groente / vis
Ingrediënten: crème fraîche, peper, sjalot, visbouillon, witte wijn, wodka en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: karnemelk, slagroom en zure room
Keuken: Frans
Soort: zuivel
Ingrediënten: cayennepeper, cognac, eidooier, grapefruit, krab uit blik, mayonaise, peterselie, sla, tomatenketchup, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: fruit / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, broodkruim, fazant, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, kummel, paneermeel, peper, slagroom, ui, witte wijn, zout en zuurkool
Keuken: Hollands
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, citroensap, cognac, crème fraîche, gerookte zalm, slagroom, witte wijn en zalmfilet
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, duif, haricots verts, notenolie, olijfolie, peper, sherryazijn, sla, vijgen, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: boter, demi-glacesaus, parelhoen, peper, perensiroop, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: dragon, kalfsnier, peper, pernod, peterselie, rundermerg, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, eidooier, grand marniersaus, melk, poedersuiker, vanilleijs en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: cognac, ei, jeneverbes, kalfslever, kalfsvlees, korstdeeg, madeira, peper, tijm, vet spek, vleesgelei en zout
Keuken: Frans
Soort: paté/terrine
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, cacao poeder, eidooier, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: chocolade
Ingrediënten: ketjap, knoflook, kruidnagel, olie, peper, runderlappen, tomaat en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: crème fraîche, gekookte boerenham, peper, slagroom, vleesgelei, waterkers, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: vlees
Toon alle 105 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026931710
ISBN10
9026931719