Salade de coquilles Saint-Jacques au poivre rose - Salade van Sint-Jacobsschelpen met roze peper
Een recept van Fon Zwart.
Je vindt dit recept op pagina 128 in De chef-kok is een vrouw .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Salade de coquilles Saint-Jacques aux lardons - Salade van sint-jakobssschelpen met spekjes

Gebratene Jakobsmuscheln mit Radicchio und Rote-Bete-Salat / Gebakken coqulles met radicchio en rode bietensalade

Charlotte de saumon et salade st jacques - Charlotte van zalm gevuld met een salade van jacobsschelpen

Shellfish Omakase: Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple, Shigoku Oyster with Fizzy Grapes Fresh Wasabi and Miso Powder, Marinated Geoduck Young Ginger, Shiso, Spot Prawn and Lotus Root Tempura with Smoked White Soy Sauce, Sea Urchin Tofu Tokyo Negi Sesame Ponzu, Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi, Bincho-Tan-Grilled Sea Cucumber Maitake Mushroom Shisito Pepper, Abalone and Foie Gras Shabu-Shabu with Yuba and Enoki
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)