Salade de coquilles Saint-Jacques au poivre rose - Salade van Sint-Jacobsschelpen met roze peper

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 128 in De chef-kok is een vrouw .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Charlotte de saumon et salade st jacques - Charlotte van zalm gevuld met een salade van jacobsschelpen

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Gebratene Jakobsmuscheln mit Radicchio und Rote-Bete-Salat / Gebakken coqulles met radicchio en rode bietensalade

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Salade de coquilles Saint-Jacques aux lardons - Salade van sint-jakobssschelpen met spekjes

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Scallop Mochi

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]