Rognon de veau au Pernod - Kalfsnier met Pernod

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 154 in De chef-kok is een vrouw .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rognon de veau à la béarnaise - Kalfsniertjees in béarnaisesaus

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Kalfsnier met mosterd en dragon

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Hazenterrine

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Côte de veau farcie aux rognons - Met kalfsnier gevulde kalfskotelet

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan