Terrine van makreel en witte wijn - terrina di sgombri al vino bianco

Je vindt dit recept op pagina 768 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis / paté/terrine
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Klassieke sashimi

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Makreel in olie

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Rillettes van makreel

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Makreel, gestoomd met courgetteslierten en tomaatjes

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2