L. van Mierlo en Leonie van Mierlo - Salades en voorgerechten

Salades en voorgerechten

Een boek van L. van Mierlo en Leonie van Mierlo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Salades en voorgerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Voorgerechten zijn als onderdeel van een menu de smaakopwekkers en geven vaak aan wat er verder gedurende het diner mag worden verwacht. Het is zaak om tijdens een diner een goed evenwicht te vinden tussen voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Bij soepen is er duidelijk een verschil met vroeger. At men toen vaak dikke, gebonden soepen, vandaag de dag is er een hang naar heldere, krachtige bouillons en lichtgebonden pureesoepen. Enkele klassiekers passeren in dit boek de revue in een meer hedendaags jasje.
Wat is het toch een luxe, dat we nu kunnen beschikken over al die verschillende mooie slasoorten, zoals rucola, friseesla, Bataviasla, lollo rossa en nog vele andere. Om een goede salade te bereiden gebruikt u altijd de meest verse en beste producten die te krijgen zijn. Uw eindresultaat staat of valt ermee!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken