Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovis, ansjovis op zout, bieslook, bloem, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, knoflook, melk, olie, paneermeel, peper, peterselie, tomaat, ui, venkelzaad, visbouillon, witbrood, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland: