Baccalàravioli met rozijnen

Je vindt dit recept op pagina 300 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
155 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mosselen met specerijen van de V.O.C. en stokviskroketjes

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Frittelle di baccalà

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Maatjesharing

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Geroosterde asperges met gerookte kip

Serveersuggestie Geroosterde asperges met gerookte kip