Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

De complete keuken van Spanje

Een boek van Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter

We hebben 103 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Spanje, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De complete keuken van Spanje brengt dit kleurrijke, geografisch en cultureel diverse land tot leven, waar de mensen een intense passie hebben voor hun voedsel, wijn en aloude culinaire tradities. Alle gerechten zijn fraai gefotografeerd om u ertoe te verleiden de Spaanse keuken te proberen en deze ervaring te delen met familie en vrienden. Overal in het boek vindt u foto’s van het eten en de levensstijl van dit oude, intrigerende land die de sfeer van het land in uw keuken brengen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De complete keuken van Spanje

Een greep uit de 103 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Gestoofde kip met saffraan

Ingrediënten:
brood, citroensap, eierdooier, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, pijnboompitten, saffraandraadjes, tijm, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Bacalao met rode paprika

Ingrediënten:
bacalao, bakkeljauw, droge witte wijn, gedroogde chilivlokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Atún con tomate

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, tonijnsteak, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharel, ei, frituurolie, jamón, kippenbouillon, melk, paneermeel, prosciutto en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kip met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroen, groene paprika, kip, knoflook, laurierblaadjes, olijfolie, pijnboompitten, rode paprika, rozijnen, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn, zongedroogde tomatenpuree en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Gazpacho

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groene paprika, groene spaanse peper, knoflook, komkommer, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, suiker, trostomaten en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Roerei met asperges

Ingrediënten:
brood, ei, groene asperge, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Ajo blanco

Ingrediënten:
blanke amandelen, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pitloze witte druiven, sherry, witbrood en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Higos rellenos

Ingrediënten:
blanke amandelen, gedroogde vijgen, honing, kaneel, pure chocolade, sherry pedro ximenez, slagroom en volle zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, melk, paneermeel, plantaardige olie en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Chiliolijven

Ingrediënten:
azijn, chilivlokken, citroensap, gedroogde zwarte olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met snijbiet

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, gedroogde kikkererwten, knoflook, laurierblaadje, snijbiet, tomaat, ui, verse bladpeterselie en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Paella

Ingrediënten:
bacon, cayennepeper, chorizo, doperwten, gepelde rauwe garnalen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Anijskoeken

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, anisette, bier, bloem, fijne kristalsuiker, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht / basisrecept uit De complete keuken van Spanje:

Allioli

Ingrediënten:
citroensap, eierdooier, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Huevos a la flamenca

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, doperwt, ei, groene asperge, jamón, jonge sperziebonen, olijfolie, prosciutto, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / varkensvlees / groente
Toon alle 103 recepten in dit boek