Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

De complete keuken van Spanje

Een boek van Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter

We hebben 103 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Spanje, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De complete keuken van Spanje brengt dit kleurrijke, geografisch en cultureel diverse land tot leven, waar de mensen een intense passie hebben voor hun voedsel, wijn en aloude culinaire tradities. Alle gerechten zijn fraai gefotografeerd om u ertoe te verleiden de Spaanse keuken te proberen en deze ervaring te delen met familie en vrienden. Overal in het boek vindt u foto’s van het eten en de levensstijl van dit oude, intrigerende land die de sfeer van het land in uw keuken brengen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De complete keuken van Spanje

Een greep uit de 103 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Patatas bravas

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, desiree, frituurolie, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, pruimtomaat, rode ui, romatomaat, suiker en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Linzenstoofpotje met chorizo

Ingrediënten:
bacon, chorizo, extra vergine olijfolie, groene linzen, groene paprika, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, tomaat en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / worst
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kip met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroen, groene paprika, kip, knoflook, laurierblaadjes, olijfolie, pijnboompitten, rode paprika, rozijnen, tomatenblokjes uit blik, ui, witte wijn, zongedroogde tomatenpuree en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Forel met jamón

Ingrediënten:
boter, citroensap, jamón, prosciutto, rivierforel, spekvet, verse munt en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Ajo blanco

Ingrediënten:
blanke amandelen, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pitloze witte druiven, sherry, witbrood en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Arroz con leche

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kaneelstokje, melk, paellarijst, sinaasappelrasp, sinaasappelschil en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / zuivel
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met snijbiet

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, gedroogde kikkererwten, knoflook, laurierblaadje, snijbiet, tomaat, ui, verse bladpeterselie en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Fabada asturiana

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, morcilla, olijfolie, pimentón, saffraandraadjes, spekjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Pan con tomate

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, stokbrood en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo al chilindrón

Ingrediënten:
jamón, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, olijven, pimentón, prosciutto, rode paprika, rode ui, tijm en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pittige tomatensaus

Ingrediënten:
cayennepeper, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Bocadillas

Ingrediënten:
allioli, broodjes, jamón, manchego en prosciutto

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo a la cerveza

Ingrediënten:
bier, dijonmosterd, groene paprika, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, spaans bier, tomatenblokjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Tumbet

Ingrediënten:
aardappel, allioli, aubergine, desiree aardappel, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode ui, tomaat, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Zarzuela

Ingrediënten:
amandel, brandewijn, brood, knoflook, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, pimentón, rode mulfilet, rode spaanse peper, saffraandraadjes, steurgarnaal, tomatenblokjes uit blik, ui, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Cochifrito

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, lamsschouder, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pulpo gallego

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, gerookt paprikapoeder, laurierblad, mild paprikapoeder, octopus, pimentón en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Toon alle 103 recepten in dit boek