Brasem met paprika, rode peper en aardappels

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 97 in De complete keuken van Spanje .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eenvoudige eekhoornvis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Dourade en croûte de sel | Brasem met kruiden-zoutkorst

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gebakken brasem in muscadet - daurade au muscadet

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen