62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletbieslookbladpeterseliebloembotercitroencitroensapeieidooierfrituurolielaurierlaurierbladmelkpeperpreisjalottomaatuivenkelwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Beignets van klipvis, aardappelen & limabonen

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, bloem, citroen, ei, klipvis, knoflook, kruimige aardappels, lente-ui, limabonen uit blik, olijfolie en volle melk

Keuken:
Portugees
Soort:
beignets / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tonnarelli met mul, linzen uit castelluccio en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, castelluccio-linzen, puy-linzen, mul, red snapper, rode chilipeper, tomaat, tonnarelli, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
aardappel, citroengras, dille, frituurolie, kabeljauwfilet, kaffirlimoen, knoflook, koriander, lotuswortel, olijfolie, peper, slagroom, tom kha kai van vis, venkelknol en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gezouten kabeljauw met alioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, olijfolie extra vergine, sla, stokvis, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met papas en mojo

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode peper, rode wijnazijn, sardines, water, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Zeeduivelsoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui, visbouillon, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:

vissoep met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappel, bittere sinaasappel, citroen, gemalen zwarte peper, heek, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Brandade de morue

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

New england clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, knoflook, mais, olijfolie, pancetta, peterselie, sjalot, slagroom, venusschelpen, visfond en witvisfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet in olie, citroen, ei, jonge ui, artisjok, knoflook, komkommer, kropsla, olijfolie, rode paprika, selderijstengel, sperziebonen, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Noordzeevis-soep

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, bleekselderij, eidooier, knoflook, kroepoek, olijfolie, pernod, prei, saffraan, sinaasappelschil, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, vis en zonnebloemolie

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, groene olijven, groene paprika, haricots verts, knoflook, olijfolie, rode aardappel, rode wijnazijn, romatomaat, sla, tonijn in olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Haal meer recepten op...