28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbladpeterseliebloemboterbouillonbroodcitroensapeifrituuroliekorianderkruimige aardappellaurierlaurierbladmelkolijfoliepeterseliepreisjalottomaatuivastkokende aardappelvenkelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
aardappel, citroengras, dille, frituurolie, kabeljauwfilet, kaffirlimoen, knoflook, koriander, lotuswortel, olijfolie, peper, slagroom, tom kha kai van vis, venkelknol en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Zeeduivelsoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui, visbouillon, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

La Chaudrée - Chaudrée soep

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouquet garni, kabeljauw, knoflook, kruidnagel, paling, peper, peperkorrels, poon, schol, tong, ui, wijting, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ei, groene olijven, groene paprika, haricots verts, knoflook, olijfolie, rode aardappel, rode wijnazijn, romatomaat, sla, tonijn in olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Klipvispuree op geroosterd brood

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vierge olijfolie, gezouten gedroogde kabeljauw, knoflook, kruimige aardappel, melk, peper, bladpeterselie, stokbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, artisjok, bloemkool, citroensap, ei, eierdooier, garnalen, gezouten en gedroogde tonijn, groene olijven, kadetjes, kappertjes, kleine champignons, knoflook, langoest, mosciame, oester, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode biet, schorpioenvis, schorseneer, selderijhart, sperziebonen, verse bladpeterselie, volkorencrackers, water, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / feestdagen
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rustieke salade

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilets, augurk, baby-uien, babyworteltjes, basilicum, cannellinibonen, ei, gekookte ham, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardinehussel

Ingrediënten:
aardappel, brood, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Soep van zeebanket & venkel

Ingrediënten:
arak, bladpeterselie, dragon, ingemaakte citroen, knoflook, mild paprikapoeder, mosselen, olijfolie, ouzo, pernod, rode chilipeper, saffraan, tapijtschelpen, tijgergarnalen, tomaat, vastkokende aardappel, venkel, visbouillon, zeebaarsfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Polpette di pesce

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, crackers, brood, knoflook, koriander, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode peper, witvisfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Paddenstoelensoep Met Sherry En Viskuit In Preinestjes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bieslook, cantharellen, champignons, droge sherry, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, maïzena, melk, bakolie, frituurolie, paddenstoelen, preien, slagroom, tarwebloem, viskuit, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Fatma´s vingers

Ingrediënten:
citroenrasp, filodeegvellen, frituurolie, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, peper, tonijn op olie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...