Neuseeland-Muscheln mit Brandade, Heringskaviar und Safran-Rouille / Nieuw-Zeeland mosselen met brandade, haringkaviaar en saffraanrouille

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 71 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans / Duits
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Galette de pommes de terre au fromage - Aardappeltaart met kaas

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Aardappelen in de schil uit de oven

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Stamppot van rauwe spinazie met lente-uitjes en lamsworstjes

Een recept uit

Vis en garnituur

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas