Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, eidooier, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, kruiden, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino: