Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Beginspiration:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: