Wild zwijn en varkensvlees met gemberwijn en perzik
Een recept van Carol Beckerman en Vitataal.
Je vindt dit recept op pagina 151 in 500 slowcooker recepten .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- champignons
- everzwijn
- gemberwijn
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- maïzena
- olijfolie
- peper
- perzik uit blik
- peterselie
- rode wijnazijn
- rozemarijn
- runderbouillon
- runderbouillonblokje
- salie
- tijm
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- varkensschouder
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.