Vitataal

We hebben 145 boeken van Vitataal waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vitataal? Registreren is gratis!

Boeken van Vitataal

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Vitataal

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Karnemelkroomijs

Ingrediënten:
eidooier, karnemelk, maïzena, plantaardige melk, suiker en volle melk

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / ijs
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgur-tomatensalade

Ingrediënten:
bulgur, chilipepervlokken, feta, olijfolie, oregano, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Basilicumgranita

Ingrediënten:
basilicum, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Lenteburger met verse groente

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bloem, boter, doperwten, groene asperge, kervel, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginecustard

Ingrediënten:
aubergine, ei, eidooier, halfvolle room, koriander, melk, monterey jack kaas, queso fresco, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van gegrilde uien

Ingrediënten:
armagnac, boter, brandy, cognac, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde linzensamosa's

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, garam masala, gemberwortel, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, linzen, neutrale olie, peper, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met bier geglaceerde zwarte bonen met sambal

Ingrediënten:
appaloosabonen, bier, chilibonen, chilipasta, chilipoeder, duivenerwten, honing, knoflook, melasse, olijfolie, peper, pintobonen, sambal, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige dulse en wortelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, dulse roodwier, jalapeñopeper, limoen, olijfolie, serrano chilipeper, thaise peper, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Latkes met kruiden

Ingrediënten:
broodkruim, dille, druivenpitolie, ei, kervel, kruimige aardappel, maïsolie, munt, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees / Joods
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

'Risotto' van Israëlische couscous met artisjokharten

Ingrediënten:
artisjokhart, boter, groentebouillon, israelische couscous, marjolein, olijfolie, oregano, paddenstoel, peper, peterselie, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginepuree

Ingrediënten:
aubergine, donkere sesamolie, lente-ui, miso en zijden tofu

Keuken:
Orientaals
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Remouladesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, eidooier, grove mosterd, mierikswortel, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kokos-tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, kokosmelk, komijn, peper, tahin en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Hartige muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaas, melk, neutrale olie, prei, suiker, ui en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Met gember gemarineerde selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, chili-olie, ciderazijn, donkere sesamolie, gember, rijstazijn, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelgnocchi

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Alle recepten van Vitataal