Gekarameliseerde ham met uienmarmelade

Je vindt dit recept op pagina 206 in Het kookboek van Tip Culinair .

Gang:
hoofdgerecht
Bereidingstijd:
130 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ganzenvet

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

In eendenvet gesmoorde savooienkool

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Kwartelboutjes, in ganzenvet gekonfijt

delicious. magazine - 2009-13

Aardappel in ganzenvet

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg