Ganzenvet

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 310 in De kunst van het koken .

Gang:
basisrecept

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Paté van Foie Gras "Strassbourg"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Schiaccata di San Zenone - Knapperig brood van Sint Zeno

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Filet de boeuf en croûte - In korstdeeg gebakken runderhaas, beef wellington brioché

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Confit d'oie - Ingemaakte gans, in stukken verdeeld en ingemaakt in eigen vet

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken