Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 435 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Klassieke uiensoep

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Eend-pruimenpaté met armagnac

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Poule au pot - Stoofpot van kip

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Koffie met een poesje

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek