Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst
- Ingrediënten:
- armagnac, broodkruim, bruine fond, cognac, droge witte wijn, fricandeau, ganzenvet, gedroogde witte bonen, gepekeld varkensvlees, knoflook, kruidnagelen, lamsborst, lamsbotten, lamsschouder, laurier, mager varkensvlees, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, schaapsborst, schaapsschouder, schapenbotten, spek, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomatenpuree uit blik, truffel uit blik, truffelvocht, ui, uitgebakken varkensvet, varkensbotten, varkensbraadvet, varkenslende, varkenszwoerd, vet spek, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees