Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, kerstomaat, knoflook, melk, olie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: