Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 110 in Nopi .

Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Witlofschotel met Appenzeller-béchamel recept - Food and Friends

Een recept uit

Witlofschotel met Appenzeller-béchamel

Een recept uit

Ossobuco van hert met oerwortel en bataat

Een recept uit Francesca van Berk

Beef Wellington van Gizzi Erskine

Een recept uit