Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brood - 100 internationale recepten

Een boek van Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood

We hebben 100 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Brood - 100 internationale recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Brood vormt de verbinding tussen alle culturen. Het heeft voor iedereen een sociale en gastronomische betekenis. Vanuit zijn liefde voor deze etenswaar heeft Paul Hollywood een bloeiend bakkersbedrijf opgebouwd en voor verschillende beroemde Engelse hotels broden gecreëerd. Hij vindt het bakken van brood een feest, en met deze verzameling fantastische recepten laat hij de thuisbakker zijn liefde voor het broodbakken duidelijk voelen.
Brood bevat recepten van allerlei soorten brood: van eenvoudige witte en bruine broden tot mediterrane en traditionele varianten ‘ er staan zelfs broden uit de Oudheid in!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Brood - 100 internationale recepten

Een greep uit de 100 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Kulich

Ingrediënten:
amandelsnippers, boter, citroenrasp, citroenschil, eieren, gist, kristalsuiker, melk, sinaasappelrasp, sultanarozijnen, vanille-essence, tarwebloem en zout

Keuken:
Pools / Russisch
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Gevuld roggebrood

Ingrediënten:
donker roggemeel, gist, karwijzaad, maanzaad, sesamzaad, vloeibaar moutextract, water, tarwebloem, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Sally Lunn

Ingrediënten:
boter, gekonfijte kersen, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelrasp, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Toon alle 100 recepten in dit boek