We hebben 43 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Tajine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Marokkaanse keuken is hot! En dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten, die er zon speciale zuidelijke touch aan geven. Het ooit in paperback uitgegeven kookboek Tajine nu in iets aangepaste vorm als gebonden editie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tajine
Een greep uit de 43 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dikke kokosmelk, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, kardemompeul, kerrieblad, knoflook, kruidnagel, limoensap, peper, plantaardige olie, pompoen, sjalot, zeeduivelmoot en zout
Keuken: Aziatisch / Indiaas
Soort: tajine / vis
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde kikkererwten, harissa, marokkaans brood, olijfolie, pompoen, rode paprika, tomaat, turks plat brood, ui, verse bladpeterselie en zeezout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: peulvruchten / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapuree, suiker en verse bladpeterselie
Keuken: Mediterraans
Soort: warme sauzen / gevogelte / tajine / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kabeljauwfilet, knoflook, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatensap, vastkokende aardappel, venkelknol, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: tajine / vis
Ingrediënten: boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: boerenkip, boter, citroensap, gemalen kardemom, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, peper, saffraanpoeder, ui, verse bladpeterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: gemalen kaneel, gemalen komijn, gevogeltebouillon, kaneelpijpje, paprikapoeder, plantaardige olie, sinaasappelsap, tamme eend, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, citroenrasp, doorregen runderlappen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paprikapuree, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: pasta/noodles / tajine / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, peperkorrel, prei, ui, venkelknol, water en winterwortel
Soort: tajine / bouillon / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: appel, boter, citroensap, cox orange, crème fraîche, dadel, fijne suiker, gedroogde cranberry's, grand marnier, jonagold, kaneelstokje, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, mascarpone, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanilleroomijs
Keuken: Europees
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: aalbessengelei, banaan, boter, citroengras, citroensap, fijne suiker, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, slagroom en water
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: ingemaakte citroen, marokkaans brood, mosselen, olijfolie, peper, turks brood, ui, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: andijvie, gerookte zalm, groentebouillon, kippenbouillon, marokkaans brood, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pecorino romano, scharrelei, turks plat brood, versgemalen zwarte peper en zeezout
Soort: tajine / varkensvlees / vis
Ingrediënten: balsamicoazijn, bietenloof, knoflook, lamsschouder, ontbijtspek, rode chilipeper, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: tajine / lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kippenkarkas, peperkorrel, ui en winterwortel
Soort: gevogelte / tajine / bouillon
Ingrediënten: boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, prei, ui, visafval van witte vis en witte peperkorrels
Soort: tajine / bouillon / vis
Ingrediënten: couscous, gemalen kaneel, olijfolie, rozijn, saffraanpoeder, sjalot, stoofpaling, suiker, versgemalen zwarte peper, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / vis
Ingrediënten: aalbessengelei, cognac, kaneelstokje, kersen, kersen op sap, kirsch, kruidnagel, suiker, vanilleroomijs, vruchtengelei en water
Keuken: Europees
Soort: fruit / tajine
Toon alle 43 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789023012894
ISBN10
9023012895
Andere uitgaven
9789023011682