We hebben 43 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Tajine , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Marokkaanse keuken is hot! En dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten, die er zon speciale zuidelijke touch aan geven. Het ooit in paperback uitgegeven kookboek Tajine nu in iets aangepaste vorm als gebonden editie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Tajine
Een greep uit de 43 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aalbessengelei, banaan, boter, citroengras, citroensap, fijne suiker, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, slagroom en water
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: boerenkip, boter, citroensap, gemalen kardemom, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, peper, saffraanpoeder, ui, verse bladpeterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, citroenrasp, doorregen runderlappen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paprikapuree, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: azijn, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kabeljauwfilet, knoflook, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatensap, vastkokende aardappel, venkelknol, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: tajine / vis
Ingrediënten: boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / lamsvlees
Ingrediënten: coquilles, extra vergine olijfolie, gemengde bladsla, kardemompeul, knoflook, olijfolie, sinaasappelsap, sla, tomaat, vanillestokje, venkelknol, verse bieslook, verse kervel, verse munt, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek
Keuken: Europees
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: pasta/noodles / tajine / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: gemalen kaneel, gemalen komijn, gevogeltebouillon, kaneelpijpje, paprikapoeder, plantaardige olie, sinaasappelsap, tamme eend, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, peperkorrel, prei, ui, venkelknol, water en winterwortel
Soort: tajine / bouillon / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, groene kool, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, pastinaak, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, witlof en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: fijne vermicelli, gemberwortel, harissa, olijfolie, ras el hanout, reuzengamba's, tomaat, ui, venkelknol, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aalbessengelei, cognac, kaneelstokje, kersen, kersen op sap, kirsch, kruidnagel, suiker, vanilleroomijs, vruchtengelei en water
Keuken: Europees
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: azijn, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / tajine / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, honing, kaneelstokje, muskaatwijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, vanilleroomijs, venkelzaad, verse vijg, versgemalen zwarte peper, vijgenazijn en zoete dessertwijn
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit / tajine
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / varkensvlees / lamsvlees
Ingrediënten: anijsster, bouillon, gemberwortel, kaneelstokje, ketjap, knoflook, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, palmsuiker, pastinaak, peper, plantaardige olie, runderriblappen, sinaasappelschil, szechuanpeperkorrels, verse koriander en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: tajine / rundvlees
Ingrediënten: ingemaakte citroen, marokkaans brood, mosselen, olijfolie, peper, turks brood, ui, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: tajine / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: andijvie, gerookte zalm, groentebouillon, kippenbouillon, marokkaans brood, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pecorino romano, scharrelei, turks plat brood, versgemalen zwarte peper en zeezout
Soort: tajine / varkensvlees / vis
Ingrediënten: ansjovisfilet, gedroogde aubergines, gedroogde courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mini-aubergine, minicourgette, olijfolie, oregano, paprikapuree, parmezaanse kaas, pecorino romano, ricotta, suiker, turkse groene paprika, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte / tajine / groente / vis
Toon alle 43 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789023012894
ISBN10
9023012895
Andere uitgaven
9789023011682