Kim MacLean

We hebben 5 boeken van Kim MacLean waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Kim MacLean? Registreren is gratis!

Boeken van Kim MacLean

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Kim MacLean

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Kikkererwten met harissa en pompoen

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde kikkererwten, harissa, marokkaans brood, olijfolie, pompoen, rode paprika, tomaat, turks plat brood, ui, verse bladpeterselie en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten / veganistisch / tajine / groente
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Zeeduivel met pompoen in kokos-kerriesaus

Ingrediënten:
dikke kokosmelk, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, kardemompeul, kerrieblad, knoflook, kruidnagel, limoensap, peper, plantaardige olie, pompoen, sjalot, zeeduivelmoot en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
tajine / vis
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Basisrecept uit Tajine:

Klassiek bouquet garni

Ingrediënten:
laurierblad, peterselie, prei en tijm

Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / tajine
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Italiaans gestoofd lamsvlees met bietenloof en soffritto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietenloof, knoflook, lamsschouder, ontbijtspek, rode chilipeper, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
tajine / lamsvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / nagerecht uit Tajine:

Gesmoorde vijgen in honing-wijnsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, honing, kaneelstokje, muskaatwijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, vanilleroomijs, venkelzaad, verse vijg, versgemalen zwarte peper, vijgenazijn en zoete dessertwijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
fruit / tajine
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Romige paddestoelen met gnocchi of pasta

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles / tajine / paddenstoelen
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kefta-tajine met snijbiet of boerenkool

Ingrediënten:
boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Basisrecept uit Tajine:

Charmoula basisrecept

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / veganistisch / tajine
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met pruimedanten, zoete aardappels en honing

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / lamsvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Sudderlapjes met paprikapuree en gremolata

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroenrasp, doorregen runderlappen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paprikapuree, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / rundvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Winterse tajine (witlof, groene kool, wnterwortel, pastinaak)

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, groene kool, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, pastinaak, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, witlof en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / veganistisch / gevogelte / tajine / groente
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Duivenborstjes met knolgroenten en dadels

Ingrediënten:
dadel, duivenborst, gevogeltebouillon, hazelnootolie, honing, knolselderij, koolrabi, meiraap, schorseneer, sherryazijn, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wildbouillon, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kippenbouillon, knoflook, koolrabi, lamsbouillon, lamsschouder, lamsvlees, meiraap, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, sjalot, suiker, tomaat, tuinbonen, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / tajine / lamsvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Fazant met gekruide zuurkool en kweepeer

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazant, ganzenvet, gevogeltebouillon, jeneverbes, jonagold appel, kaneelstokje, karwijzaad, kristalsuiker, kruidnagel, kweepeer, laurierblad, peper, ui, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / nagerecht uit Tajine:

Romige rijstpudding met mangocompote

Ingrediënten:
amandelessence, fijne suiker, kaneelstokje, mango, paellarijst, risottorijst, rondkorrelige rijst, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom, vanillestokje en volle melk

Soort:
rijst / chutney/pickle/jam/compote / tajine / zuivel
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Basisrecept uit Tajine:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kippenkarkas, peperkorrel, ui en winterwortel

Soort:
gevogelte / tajine / bouillon
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Basisrecept uit Tajine:

Visbouillon

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, prei, ui, visafval van witte vis en witte peperkorrels

Soort:
tajine / bouillon / vis
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met witte bonen en merguez

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / veganistisch / tajine / groente
Alle recepten van Kim MacLean