Een melange van voorjaarsgroenten (kleine artisjokken, asperges, knoflook, lente-ui en courgette)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 53 in Tajine .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjok op Romeinse wijze

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Artisjokken uit de oven

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Artisjokhartbeignets met dip

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Artisjokken met Griekse dressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades