Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wild & co, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De meeste mensen die willen genieten van een goed stuk wild, gaan naar een restaurant, omdat ze denken dat wild bereiden moeilijk en tijdrovend is. Kim Maclean, die zich haar hele leven al bezighoudt met koken, laat zien dat er vele mogelijkheden zijn om zelf tamelijk eenvoudig wildgerechten te maken. Er zijn veel soorten wild, zowel haarwild (hert, ree, wild zwijn) als vederwild (fazant, wilde eend, patrijs), waardoor het smaakpalet van wild ongekend uitgebreid is.
Kim Maclean, geboren in Canada, maar reeds jaren woonachtig in Nederland, is altijd bezig met koken en eten. Zij schrijft onder andere over eten in NRC Handelsblad, is co-auteur van de diverse NRC Handelsblad-kookboeken en vertaalde ook andere kookboeken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.