Gerhard Witteveen

We hebben 33 boeken van Gerhard Witteveen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerhard Witteveen? Registreren is gratis!

Boeken van Gerhard Witteveen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Gerhard Witteveen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Hoppel poppel

Ingrediënten:
aardappel, ei, hamblokjes, melk, peper, peterselie, rookspek, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Saltimbocca van vis

Ingrediënten:
ardenner ham, pangafilet, parmaham, salie, schwarzwalder ham, tilapiafilet en zeeduivelfilet

Keuken:
Hollands / Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Farfalle met zalmsaus

Ingrediënten:
farfalle, gerookte zalmsnippers, italiaanse kruiden, kappertjes, knoflook, monchou, tomatenpuree, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Foeksiestamp

Ingrediënten:
aardappel, ananas uit blik, andijvie, boter, jong belegen kaas, jus, melk, nootmuskaat, spekjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Pasta van Friso

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, tomaat en zout

Keuken:
Hollands / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zeewolffilet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, botervis, citroen, courgette, crème fraîche, ingemaakte geroosterde paprika, kabeljauw, kerrie, peper, sliptong, tomaat, zeewolffilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Toscaanse kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, kerstomaat, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Alle recepten van Gerhard Witteveen