Gerhard Witteveen

We hebben 33 boeken van Gerhard Witteveen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerhard Witteveen? Registreren is gratis!

Boeken van Gerhard Witteveen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Gerhard Witteveen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, pikante paprikapoeder, tomaat, ui, wortel, zeebaars en zoete paprikapoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Foeksiestamp

Ingrediënten:
aardappel, ananas uit blik, andijvie, boter, jong belegen kaas, jus, melk, nootmuskaat, spekjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Soto Ajam met rijst

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokje, citroengras, djeroek poeroet, ei, ui, gember, kip, knoflook, kurkuma, olie, prei, rijstvermicelli en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Saltimbocca van vis

Ingrediënten:
ardenner ham, pangafilet, parmaham, salie, schwarzwalder ham, tilapiafilet en zeeduivelfilet

Keuken:
Hollands / Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bijgerecht uit De smaak van Conclusion:

Courgettesensatie

Ingrediënten:
belegen kaas, chilisaus, courgette, italiaanse kruiden, ketchup, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Creoolse Bananensalade

Ingrediënten:
ananas, banaan, bieslook, chilipoeder, citroensap, druiven, mayonaise, mosterd, rode appel, walnoten en zilvervliesrijst

Keuken:
Creools
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Lamsbout

Ingrediënten:
geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, lamsbout, marjolein, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, seizoensgroente en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Alle recepten van Gerhard Witteveen