Steranijsparfait 'straciatella' met loempia van abrikozen, abrikozencompote en mintsiroop

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 97 in De smaak van Conclusion .

Keuken:
Internationaal
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / ijs
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Abricot - Abrikozenglazuur

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Loempia van abrikozen

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Abrikozen-kwarkmousse

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Half Moon

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts