Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

De smaak van Conclusion

Een boek van Gerhard Witteveen en Hans Bakker

We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van Conclusion, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het zal niet eenvoudig zijn een exemplaar van dit kookboekje te pakken te krijgen. Het is een uitgave van het advies en managementbureau Conclusion en werd in door hen toegezonden aan hun relaties. De medewerkers van Conclusion hebben hun favoriete recepten in boekvorm gegoten. Dat levert een verzameling op van zeer uiteenlopende recepten. Van heel eenvoudige dagelijkse Hollandse pot tot ambitieuze recepten en internationale uitstraling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De smaak van Conclusion

Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Merengue

Ingrediënten:
aardbeien, basterdsuiker, eiwit, slagroom en vanille-ijs

Keuken:
Portugees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Uientaart met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, ei, extra belegen kaas, goudse kaas, kerriepoeder, komijnekaas, slagroom en witte ui

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Koude komkommersoep

Ingrediënten:
bosui, dille, garnalen, hamreepjes, kippenbouillonblokje, knoflook, komkommer, peper, rivierkreeftjes, yoghurt en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Hoppel poppel

Ingrediënten:
aardappel, ei, hamblokjes, melk, peper, peterselie, rookspek, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Toscaanse kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, kerstomaat, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, homemade mix voor chocoladecake, jam, nootjes en water

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zeewolffilet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, botervis, citroen, courgette, crème fraîche, ingemaakte geroosterde paprika, kabeljauw, kerrie, peper, sliptong, tomaat, zeewolffilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Toon alle 76 recepten in dit boek