Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

De smaak van Conclusion

Een boek van Gerhard Witteveen en Hans Bakker

We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van Conclusion, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het zal niet eenvoudig zijn een exemplaar van dit kookboekje te pakken te krijgen. Het is een uitgave van het advies en managementbureau Conclusion en werd in door hen toegezonden aan hun relaties. De medewerkers van Conclusion hebben hun favoriete recepten in boekvorm gegoten. Dat levert een verzameling op van zeer uiteenlopende recepten. Van heel eenvoudige dagelijkse Hollandse pot tot ambitieuze recepten en internationale uitstraling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De smaak van Conclusion

Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Kalfsrolletjes met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, eidooier, gedroogde tomaat, sla, kalfsschnitzel, kappertjes, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, witte peper, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Pasta van Friso

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, tomaat en zout

Keuken:
Hollands / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Brownietaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, hazelnoten, pure chocolade, slagroom, vanille-essence, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Makreel met kokos

Ingrediënten:
citroen, crème fraîche, gember, kerriesaus, kokosrasp, koriander, makreel, sambal, tomaat en yoghurt

Keuken:
Internationaal / Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacao, ei, espressokoffie, koffielikeur, lange vingers, mascarpone, rietsuiker en witte vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Ovenschotel met gehakt en perziken

Ingrediënten:
aardappelpuree, banaan, kaas, kastanjechampignons, kerriepoeder, knoflook, peper, perzik uit blik, rundergehakt, sambal, sperziebonen, spitskool en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Toon alle 76 recepten in dit boek