We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van Conclusion , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het zal niet eenvoudig zijn een exemplaar van dit kookboekje te pakken te krijgen. Het is een uitgave van het advies en managementbureau Conclusion en werd in door hen toegezonden aan hun relaties. De medewerkers van Conclusion hebben hun favoriete recepten in boekvorm gegoten. Dat levert een verzameling op van zeer uiteenlopende recepten. Van heel eenvoudige dagelijkse Hollandse pot tot ambitieuze recepten en internationale uitstraling.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De smaak van Conclusion
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, eidooier, gedroogde tomaat, sla, kalfsschnitzel, kappertjes, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, witte peper, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Hollands
Soort: vlees
Ingrediënten: appel, boter, kippenbouillon, kwartelbout, maïzena, peper, sjalot, witte port en zout
Keuken: Hollands
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, tomaat en zout
Keuken: Hollands / Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: belegen kaas, ei, italiaanse gehaktkruiden, pastasaus en rundergehakt
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bieslook, ijsblokjes, ingemaakte gegrilde paprika, komkommer, peper, peterselie, tomaat, tomaten-groentesap en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: kappertjes en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: abrikozencompote en loempiavellen
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, hazelnoten, pure chocolade, slagroom, vanille-essence, walnoten en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, champignons, chorizo, ei, knoflook, mayonaise, olijfolie, spekjes en ui
Keuken: Hollands
Soort: eenpansgerecht
Ingrediënten: aardbeien, boter, citroenijs, cointreau, kaneel, peper, suiker en wodka
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, gember, kerriesaus, kokosrasp, koriander, makreel, sambal, tomaat en yoghurt
Keuken: Internationaal / Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: cacao, ei, espressokoffie, koffielikeur, lange vingers, mascarpone, rietsuiker en witte vermout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: basilicum en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gembersiroop en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: olijfolie en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: avocado, citroensap, gerookte zalm, knoflook, koriander, peper, tortillawraps en zout
Keuken: Mexicaans / Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelpuree, banaan, kaas, kastanjechampignons, kerriepoeder, knoflook, peper, perzik uit blik, rundergehakt, sambal, sperziebonen, spitskool en zout
Keuken: Hollands
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, ei, frambozen, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-essence, wafels en witte chocolade
Keuken: Hollands
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: bruine suiker, cachaca, ijs (water) en limoen
Keuken: Braziliaans
Soort: cocktails
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789088160073
ISBN10
9088160074