Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

De smaak van Conclusion

Een boek van Gerhard Witteveen en Hans Bakker

We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van Conclusion, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het zal niet eenvoudig zijn een exemplaar van dit kookboekje te pakken te krijgen. Het is een uitgave van het advies en managementbureau Conclusion en werd in door hen toegezonden aan hun relaties. De medewerkers van Conclusion hebben hun favoriete recepten in boekvorm gegoten. Dat levert een verzameling op van zeer uiteenlopende recepten. Van heel eenvoudige dagelijkse Hollandse pot tot ambitieuze recepten en internationale uitstraling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De smaak van Conclusion

Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Farfalle met zalmsaus

Ingrediënten:
farfalle, gerookte zalmsnippers, italiaanse kruiden, kappertjes, knoflook, monchou, tomatenpuree, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bijgerecht uit De smaak van Conclusion:

Courgettesensatie

Ingrediënten:
belegen kaas, chilisaus, courgette, italiaanse kruiden, ketchup, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zeewolffilet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, botervis, citroen, courgette, crème fraîche, ingemaakte geroosterde paprika, kabeljauw, kerrie, peper, sliptong, tomaat, zeewolffilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gepaneerde visballetjes

Ingrediënten:
beschuit, ei, frituurolie, koolvisfilet, maggiblokjes, nootmuskaat, paneermeel, peper, pimentbolletjes, selderijblad, tomaat en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Kalfsrolletjes met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, eidooier, gedroogde tomaat, sla, kalfsschnitzel, kappertjes, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, witte peper, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Brownietaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, hazelnoten, pure chocolade, slagroom, vanille-essence, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, homemade mix voor chocoladecake, jam, nootjes en water

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Toon alle 76 recepten in dit boek