Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

De smaak van Conclusion

Een boek van Gerhard Witteveen en Hans Bakker

We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van Conclusion, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het zal niet eenvoudig zijn een exemplaar van dit kookboekje te pakken te krijgen. Het is een uitgave van het advies en managementbureau Conclusion en werd in door hen toegezonden aan hun relaties. De medewerkers van Conclusion hebben hun favoriete recepten in boekvorm gegoten. Dat levert een verzameling op van zeer uiteenlopende recepten. Van heel eenvoudige dagelijkse Hollandse pot tot ambitieuze recepten en internationale uitstraling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De smaak van Conclusion

Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Aubergine met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, ei, kruidenbouillonblokje, olijfolie, paneermeel met kruiden, parmezaanse kaas, peper en tomaat uit blik

Keuken:
Italiaans / Hollands / italiaans / hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, scherpe paprikapoeder, tomaat, ui, wortel, zeebaars en zoete paprikapoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Aubergine wokkie wokkie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilisaus, geraspte kaas, ketjap, knoflook, peper, rode paprika, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hollands / hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Toscaanse kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaat, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Italiaans / italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacao-poeder, ei, espressokoffie, koffielikeur, lange vingers, mascarpone, rietsuiker en witte vermouth

Keuken:
Italiaans / italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, koude thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers / iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Hoofdgerecht / snack of tussendoortje uit De smaak van Conclusion:

Gepaneerde visballetjes

Ingrediënten:
beschuit, ei, frituurolie, koolvisfilet, maggiblokjes, nootmuskaat, paneermeel, peper, pimentbolletjes, selderijblad, tomaat en ui

Keuken:
Hollands / hollands
Soort:
vis
Toon alle 76 recepten in dit boek