F. Boucher, Anne Scheepmaker, A. Scheepmaker, G. Witteveen en Gerhard Witteveen - Aardappel

Aardappel

de nieuwe keuken

Een boek van F. Boucher, Anne Scheepmaker, A. Scheepmaker, G. Witteveen en Gerhard Witteveen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Aardappel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wat komt het vaakst op tafel? Statistieken wijzen het uit: de Hollandse combinatie aardappelen-vlees-groenten wint het nog steeds van pasta en rijst.
In Aardappel - de nieuwe keuken spelen aardappels de hoofdrol. Meer dan dertig gevarieerde recepten passeren de revue: van een gepofte aardappel gevuld met garnalen, aardappelsalade met spinazie, frietjes met tuinkruiden tot de klassieke aardappelgratin en variaties daarop.
Het boek staat vol informatie over allerlei aardappelrassen, hun specifieke eigenschappen, de kooktechnieken, handige tips en de seizoenen waarin de verschillende rassen verkrijgbaar zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken