Anaisa Bruchner, Gerhard Witteveen en M.B. Voulon - Amuse & voorgerecht

Amuse & voorgerecht

Een boek van Anaisa Bruchner, Gerhard Witteveen en M.B. Voulon

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Amuse & voorgerecht, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Anaïsa Bruchner geeft eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een diner stijlvol kan beginnen!

Allereerst komen amuses als insalata caprese fritta of een doperwtjessoep met Hollandse garnaaltjes op tafel, gevolgd door voorgerechten als ravioli met rode biet of een auberginetaartje met geitenkaas, amandel en honing.

Denk ook aan tapas, mezze en antipasti voor een tafel vol kleine heerlijkheden die samen een volledige maaltijd vormen. Om het diner succesvol af te sluiten en het nagerecht aan te kondigen, serveer je een kleine dessertamuse: eenhapstoetjes als tompoes met sabayon en aardbei, appelkruimel met ricotta en zelfs een petit dessert!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken