Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Zoetzuur van groente op Kantonese wijze
- Ingrediënten:
- bleekselderij, komkommer, rijstwijn, suiker, wijnazijn, wortel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch uit Hoe te eten:
Recept uit I love groente:
Recept uit De Thaise keuken:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit Noma:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: