Selderij in tomatensaus - sedano al pomodoro

Je vindt dit recept op pagina 662 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Witlof met kaas en walnoten

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Smoothie van tomaat en watermeloen met selderij-espuma

Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Witte bonen met bleekselderij

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide