Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroen, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Eten in Italie:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: