Karper in gelei - kapr v aspiku

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 201 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Gang:
buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Azijngelei van lamsfond (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bietjesvulling met balsamicoazijn

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Panna cotta van karnemelk

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten