M. Briggs - Azijn

Azijn

en zijn vele praktische toepassingen

Een boek van M. Briggs

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Azijn, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Waar zouden we zijn zonder azijn? Azijn is niet alleen geschikt voor de bereiding van gerechten, maar kent nog veel meer toepassingen, zoals ontkalken, vlekken verwijderen, geurtjes tegengaan, het verdrijven van insecten en zelfs lichaamsverzorging.
            
Dit boek beschrijft de geschiedenis van azijn, vanaf de toevallige ontdekking, meer dan 10.000 jaar geleden, tot de Eerste Wereldoorlog, toen azijn in de loopgraven gebruikt werd voor de behandeling van wonden. Azijn is een bijzonder veelzijdig en wonderbaarlijk natuurproduct, dat honderden chemische huishoudmiddelen kan vervangen zonder schade aan te brengen aan het milieu of onze gezondheid. Waarom zou u chemische schoonmaakmiddelen gebruiken die uw huid aantasten als azijn de klus zelfs beter klaart?
            
Azijn bevat honderden tips voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het is een geweldig naslagwerk waar u keer op keer profijt van zult hebben.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken