In court-bouillon gepocheerde zalmmoten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 81 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoetzure ganzenbouten

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Steur in balsamicoazijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Ganzenborst in balsamicoazijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Steur in zoetzure saus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel