Basisbereiding schapenvlees braden- smoren, stoven - koteletten

Je vindt dit recept op pagina 934 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vlees / schapenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snelle gepekelde groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Melanzane Pugliese - Pugliese aubergines

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Auberginemousse - mousse di melanzane

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Hummus met aubergine

Een recept uit Kim