Recept uit Kochen für zwei:
Marinade bij kapoen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: