Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bergkaas, citroen, cress, hazelnootschilfers, koolzaadolie, meiraapjes, mierikswortel, peper, radijs, suiker en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokbodems, citroen, dijonmosterd, ei, eidooier, groene peper, kappertjes, kleine aardappelen, knoflook, olijfolie, roomkaas, rucola, zout en zwarte olijven
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, dille, groene peper, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, topinamboer en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: olijfolie, pastinaak, peterseliewortel, rode biet, rozemarijn, wortel en zeezout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: appelazijn, aubergine, knoflook, olie, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode paprika, ui, water en zout
Keuken: Balkan
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bernagie, bladspinazie, bloem, boter, brandnetel, groentebouillon, lasagnebladeren, lente-ui, melk, mozzarella, nootmuskaat, paardenbloemblad, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, tomatenpuree, tomatensaus, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: agavediksap, appelazijn, citroenmirte, daikoncress, dijonmosterd, gegaarde rode biet, pitloze rode wijndruiven, rode ui, tellicherrypeper, vanillezout, walnootolie en walnoten
Keuken: Internationaal
Soort: salade
Ingrediënten: ananas uit blik, chilipeper, ei, gember, hoh gehakt, kerriepoeder, kokosmelk, kokosolie, lichte sojasaus, olie, oud brood, peper, peultjes, shiitakes, wortel, zout en zwarte bonenpasta
Keuken: Oosters
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: feta, korianderpoeder, kweepeergelei, peper, rode bieten, rode wijnazijn, suiker, walnootolie, walnoten en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, dijonmosterd, ei, frituurolie, harde kaas, knoflook, oesterzwam, olijfolie, paneermeel, peper, radicchio, romeinse sla, room, sojasaus, witlof, wit maismeel, yoghurt en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: gember, geroosterde en gezouten pindas, koriander, lente-ui, limoensap, mango, rietsuiker, rijstnoedels, rode chilipeper, rode paprika en tamari
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: blauwschimmelkaas, citroensap, crème fraîche, gladde peterselie, groene peperkorrels, kleine artisjokken, medium dry sherry en walnoten
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, citroen, gladde peterselie, kappertjes in pekel, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: citroensap, courgette, groene olijven, halloumi, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pimientos de padrón, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: appelazijn, bramen, mosterd, olijfolie, peper en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: chilivlokken, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappel, venkel, wortel, zalmfilet en zout
Soort: salade / vis
Ingrediënten: chilivlokken, citroensap, courgette, gember, groentebouillon, honing, knoflook, kokosmelk, peper, pindakaas, pinda's, rode linzen, ui, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, citroen, geitenroomkaas, herfstraapjes, knoflook, melk, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, sumak, ui, zout en zure room
Keuken: Turks / Duits
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: blauwe wijndruiven, citroensap, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, groentebouillon, honing, rode ui, suiker, tijm en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / jam
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149