Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- 5 dagen geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gedroogde curryblaadjes, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, kruidnagel, olie, rode chilipeper, tomaten, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vegan
Ingrediënten: borage, boter, crème fraîche, dille, knoflook, komkommer, snoekbaarquenelles, tomaten, ui en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: avocado, brood, citroensap, ei, peper, peterselie, pompoenpitten, roomkaas, veldsla, venkel, witlof, witte wijnazijn, wortel, zoete grove mosterd, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, edamamebonen, gember, geroosterde en gezouten pindas, groentebouillon, lente-ui, mirin, olie, pak choy, rietsuiker, rode paprika, shiitake en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan
Ingrediënten: appelazijn, bramen, mosterd, olijfolie, peper en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: cashewnoten, knoflook, koriandergroen, lichte sojasaus, paksoi, peper, rode paprika, rode thaise currypasta, snelkookrijst, ui en zout
Keuken: Oosters
Soort: vegan / eenpansgerecht
Ingrediënten: aardappelen, radicchio, veldsla en volkorenbrood
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: agavediksap, avocado, bloemkool, citroensap, dijonmosterd, gladde peterselie, groentebouillon, laurier, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode bietensap, salade, tijm en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, bruine champignons, chilipoeder, chorizo, crème fraîche, groentebouillon, nootmuskaat, oregano, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, savooiekool, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: groente
Ingrediënten: aubergine, basilicum, gezeefde tomaten, mozzarella, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, gerookt mager buikspek, groentebouillon, korte noedels, olie, peper, rode ui, wijndruiven, zout en zuurkool
Keuken: Frans
Soort: eenpansgerecht
Ingrediënten: bieslook, boter, groentebouillon, grove mosterd, kerriepoeder, koolraap, parelgort, peper, peterseliewortel, prei, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / eenpansgerecht
Ingrediënten: bergkaas, bloem, boter, crème fraîche, dragon, ei, erwten, paprika koolrabi, prinsessenbonen, room, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: ajvar, bloemkool, geroosterde en gezouten macadamianoten, koolzaadolie, peper, peterselie, ui, volkorentoast, zout en zure room
Keuken: Balkan
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aceto balsamico, aubergine, basilicum, bleekselderij, kappertjes, olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui en zout
Keuken: Siciliaans
Soort: vegan / eenpansgerecht
Ingrediënten: bieslook, crème fraîche, groentebouillon, korte noedels, olie, peper, rode ui, wijndruiven, zout en zuurkool
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / eenpansgerecht
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, citroen, grote pastaschelpen, harde italiaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, witte asperges en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: appelgelei, feta, korianderpoeder, peper, rode bieten, rode wijnazijn, suiker, walnootolie, walnoten en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, chiliolie, crème fraîche, diepvrieserwtjes, gist, groene asperge, gruyère, jonge courgette, olijfolie, peper, pijnboompitten, rucola, tarwemeel 550 en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: bergkaas, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, pompoen, room, zout, zure appel en zwarte peper
Soort: vegetarisch / groente
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149