Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, gedroogde abrikozen, ijsklontjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, komijnpoeder, peper, rode paprika, tahin, wortel en zout
Keuken: Orientaals
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: boter, groentebouillon, instantpolenta, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelsnippers, basmatirijst, gedroogde tijm, grove mosterd, kaneelpoeder, kipfilet, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, olie, peper, rozijnen, suiker, ui, wortel en zout
Keuken: Afghaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, gelatine, groentebouillon, kervel, nootmuskaat, peper, peultjes-spinazie salade, ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / paté/terrine
Ingrediënten: harde kaas, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sinaasappel en zout
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, dille, groene peper, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, topinamboer en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, feta, koriandergroen, melk, peper, zoete aardappels, zout en zwarte bonen
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: avocado, brood, citroensap, ei, peper, peterselie, pompoenpitten, roomkaas, veldsla, witlof, witte wijnazijn, wortel, zoete grove mosterd, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocadocressing, baby bladsalade, bloemkool, granaatappelpitten, hokkaidopompoen, olijfolie, peper, rode ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: salade / vegetarisch / couscous
Ingrediënten: cavolo nero, chorizo, knoflook, olijfolie, pecorino, penne, peper, rode linzen, tomaten uit blik, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: courgette, gember, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderblaadjes, limoen, mungbonentauge, radijs, rode chilipeper, sojasaus en voorgegaarde garnalen
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: andijvie, appelazijn, boskoop-appel, dijonmosterd, gedroogde kersen, honing, olijfolie, pecannoten, sinaasappelsap, verse geitenkaas en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, citroen, lenteuien, olijfolie, peper, peultjes, waterkers, zalmforelfilets, zeezout en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: instantpolenta, olijfolie, peper, prei, ricotta, tijm, varkensfilet, vleesbouillon, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: amandelstiften, bladspinazie, dragon, feta, gemengde bessen, limoen, rode chilipeper, sojasaus, suiker en ui
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gember, geroosterde uien, groentebouillon, ketjap manis, knoflook, mie, olie, peultjes, prei, sambal oelek, spitskool, tempeh en wortel
Keuken: Indonesisch
Soort: vegan
Ingrediënten: ananas, gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, olie en ui
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: amandelschilfers, dadels, gladde peterselie, hokkaido-pompoen, koolraap, olijfolie, orientaalse dressing, wortel en zout
Keuken: Orientaals
Soort: salade / vegan
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149