Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- ongeveer een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: agavediksap, babyspinazie, gemberwortel, groene thaise currypasta, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente-ui, limoen en peper
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bieslook, cheddar, mierikswortel, peper, rode biet, rode bietensap, sinaasappelsap, volkorennoedels, zonnebloempitten en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: dadels, dressing van oosterse kruiden, gladde peterselie, halloumi, pastinaken, pastinakenolijfo, romasalade en wortel
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: asafoetida, gehalveerde mungbonen, gember, geroosterde en gezouten pistachen, kerriepoeder, korianderpoeder, kurkumapoeder, lente-ui, olijfolie, ui, witte kool en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: chilipeper, groentebouillon, kikkererwten, lente-ui, limoen, rode miso, snijbiet, sojasaus en spinazie
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: hazelnoten, knoflook, peper, peterselie, sinaasappel, sinaasappelrasp, zijdetofu en zout
Keuken: Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: bruine suiker, citroen, knoflook, komijn, lamsnek, olijfolie, oregano, scherp paprikapoeder, sinaasappelsap en zout
Keuken: Orientaals
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: cashewnoten, knoflook, koriandergroen, lichte sojasaus, paksoi, peper, rode paprika, rode thaise currypasta, snelkookrijst, ui en zout
Keuken: Oosters
Soort: vegan / eenpansgerecht
Ingrediënten: basilicum, cayennepeper, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rode kerstomaten, tomaten, watermeloen, witte wijnazijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: grof steenzout en vanillepeul
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: aubergine, basilicum, gezeefde tomaten, mozzarella, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbrood, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, olie, snoekbaarsfilet met huid, topinamboer, ui, witte wijnsaus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: amandelcrème, basilcum, ghee, groene asperge, groentebouillon, lente-ui, limoen, peper, vanillepeul en zout
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: champignons, citroen, erwtjes, groentebouillon, kervel, kipfilet, koolzaadolie, peper, room, wilde rijst, witte asperge en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, feta, koriandergroen, melk, peper, zoete aardappels, zout en zwarte bonen
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dille, feta, galiameloen, honing, kerstomaat, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappel, tempeh, tofu, venkel, wortel en zout
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: instantpolenta, olijfolie, peper, prei, ricotta, tijm, varkensfilet, vleesbouillon, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, groene asperge, groente, koolzuurhoudend mineraalwater, korianderblaadjes, limoen, mayonaise light, rijstwijn, witte asperge, yoghurt en zonnebloemolie
Keuken: Japans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, goudakaas, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, rode ui, tarwebloem, witlof en zout
Keuken: Internationaal
Soort: groente
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149