Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- 12 maanden geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, groene asperge, groente, koolzuurhoudend mineraalwater, korianderblaadjes, limoen, mayonaise light, rijstwijn, witte asperge, yoghurt en zonnebloemolie
Keuken: Japans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, glasnoedels, groentebouillon, lente-ui, olie, rode linzen, venkel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: buffelmozarella, ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: honing, kruidenboter, limoen, maiskolven, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, courgette, gezeefde tomaten, mozzarella, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: ajvar, bloemkool, geroosterde en gezouten macadamianoten, koolzaadolie, peper, peterselie, ui, volkorentoast, zout en zure room
Keuken: Balkan
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bieslook, blauwschimmelkaas, grof gemalen zwarte peper, ijsbergsla, rode peperbessen, rucola, vijgen, walnoten, witte aceto balsamico, zout en zure room
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aceto balsamico, gedroogde oregano, gemengde kerstomaten, halloumi, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, za'atar, zout en zwarte olijven
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: appelazijn, griekse roomyoghurt, honing, kerriepoeder, mayonaise, peper, prei, rode puntpaprika, tomaat en zout
Keuken: Romeins
Soort: salade / vegetarisch / mosterd
Ingrediënten: basmatirijst, cashewnoten, gember, knoflook, lente-ui, olie, rundergehakt, sojasaus, witte kool, wortel en zout
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: bernagie, bladspinazie, bloem, boter, brandnetel, groentebouillon, lasagnebladeren, lente-ui, melk, mozzarella, nootmuskaat, paardenbloemblad, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, tomatenpuree, tomatensaus, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bladspinazie, boter, citroenzest, groentebouillon, knoflook, koolrabi, lente-ui, parelgort, parmezaanse kaas, peper, room en zout
Keuken: Frans
Soort: eenpansgerecht
Ingrediënten: appel, appelsap, bakpoeder, bloem, citroensap, diepvrieserwten, ei, karnemelk, koolzaadolie, kwark, peper, wortel en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, citroenschijfjes, instantpolenta, olijfolie, peper, prei, ricotta, runderbouillon, salie, tijm, zalmfilet, zalmforelfilet, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: amandelsnippers, basmatirijst, gedroogde tijm, grove mosterd, kaneelpoeder, kipfilet, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, olie, peper, rozijnen, suiker, ui, wortel en zout
Keuken: Afghaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, italiaans witbrood, knoflook, olijfolie, peper, rucola, salade, suiker, venkelknollen, venkelsalami, venkelzaad, witte wijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Ingrediënten: bergkaas, champignons, citroen, hazelnoten, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, snijbiet, tomatensaus, zoete aardappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149