Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bergkaas, bloem, boter, crème fraîche, dragon, ei, jonge wortel, peultjes, room, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, lente-ui, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: ei, farfalle, gemengde kruiden voor frankfurter groene saus, groentebouillon, paprikapoeder edelsusz, peper, ui, witte wijnazijn, zout en zure room
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: crème fraîche, kipfilet beleg, kippenborst, koolzaadolie, mozzarella, peper, ui, zoete aardappel en zout
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: honing, kipfilet, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appelazijn, boter, cayennepeper, citroenrasp, gladde peterselie, groentebouillon, nootmuskaat, roomkaas, schorseneren, sjalot, witte peper, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, citroen, groene peper, groentebouillon, ras el hanout, tahin en zout
Keuken: Orientaals
Soort: vegan
Ingrediënten: forel, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn en zout
Soort: vis
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbrood, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, olie, snoekbaarsfilet met huid, topinamboer, ui, witte wijnsaus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, gedroogde tomaat in olie, geklaarde boter, koolrabi, munt, ongerookte rauwe ham, paneermeel, salie, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Ingrediënten: andijvie, appelazijn, boskoop-appel, dijonmosterd, gedroogde kersen, honing, olijfolie, pecannoten, sinaasappelsap, verse geitenkaas en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, cashewnoten, gember, knoflook, lente-ui, olie, rundergehakt, sojasaus, witte kool, wortel en zout
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: bloem, boskoop-appel, boter, groentebouillon, kastanjes, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, prei, room, salieblaadjes, tijm, ui, witte koolbladeren, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, grote witte bonen uit blik, knoflook, olijfolie, peper en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: gember, jeneverbessen, kippenpoten, knolselderij, laurierblad, mierikswortel, peperkorrels, savooiekool, spruitjes, ui, vermicelli, witte kool, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, courgette, gedroogde italiaanse kruiden, gezeefde tomaten, mozzarella, olijven, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dille, feta, galiameloen, honing, kerstomaat, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aromatische harde kaas, cayennepeper, chilivlokken, groentebouillon, nootmuskaat, room, verse kaas en zwarte peper
Soort: saus
Ingrediënten: alfafakiemen, arachideolie, baby paksoi, granaatappel, linzenkiemen, radijskiemen, roze grapefruit, sojasaus, topping voor bowl, zoete aardappels en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149