Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, cayennepeper, dille, groene peper, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, topinamboer en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, knoflook, koriandergroen, lichte sojasaus, paksoi, peper, rode paprika, rode thaise currypasta, snelkookrijst, ui en zout
Keuken: Oosters
Soort: vegan / eenpansgerecht
Ingrediënten: amandelschaafsel, broccoli, harde kaas, honing, kerstomaat, knoflook, olijfolie, orecchiette, peper, rode chilipeper, sinaasappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boerenkool, chilisaus, crunchy pindakaas, koolzaadolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: aceto balsamico, gedroogde oregano, gemengde kerstomaten, halloumi, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, za'atar, zout en zwarte olijven
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: dille, feta, galiameloen, honing, kerstomaat, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladspinazie, chilipoeder, garam masala, geklaarde boter, kaneel, kikkererwten uit blik, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, peper, tomaten uit blik, ui, zoete aardappel en zout
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, courgette, dille, ei, feta, lente-ui, olie, oregano, peper, peterselie en zout
Keuken: Turks
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: augurk, augurkensap, dille, groentebouillon, karwijzaadpoeder, knolselderij, prei, rode biet, tomatenpuree, ui, witte kool, wortel, zout, zure room en zwarte peper
Keuken: Oost-Europees
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, courgette, groene olijven, halloumi, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pimientos de padrón, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: appelsap, chilivlokken, crème fraîche, groentebouillon, majoraan, olie, peper, rode uien, rode wijn, roggebrood, room, tomatenpuree, vanillpeul en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amandelcrème, basilcum, ghee, groene asperge, groentebouillon, lente-ui, limoen, peper, vanillepeul en zout
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, gemberdressing, pumpernickelrondjes, witte kool en wortel
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, gemberpoeder, groente, groentebouillon, hele rietsuiker, knoflook, koriandergroen, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, reuzengarnalen, rozijnen, soft abrikozen, wortel, wortelgroen en zout
Soort: vegetarisch / couscous / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandelstiften, bladspinazie, dragon, feta, gemengde bessen, limoen, rode chilipeper, sojasaus, suiker en ui
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, eidooier, nootmuskaat, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: honing, kipfilet, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroen, esdoornsiroop, knoflook, olijfolie, yoghurt, zout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: garnalen, kipstukjes, paneer en vis
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149