Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: braeburn, citroensap, crème fraîche, groentebouillon, hazelnootschilfers, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, tijm, ui, volkorentoast en zout
Keuken: Duits
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, geitenkaas, honing, pumpernickel en szechuanpeper
Keuken: Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelschaafsel, broccoli, harde kaas, honing, kerstomaat, knoflook, olijfolie, orecchiette, peper, rode chilipeper, sinaasappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boerenkool, chilisaus, crunchy pindakaas, koolzaadolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: baby-spinazie, ciabatta, courgette, groene chilipeper, groene puntpaprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, witte wijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegan
Ingrediënten: basilicum, boter, crème fraîche, doperwten, droge witte wijn, groentebouillon, peper, peterselie, romainesla, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: agavediksap, amandelmoes, avocado, cress, groene chilipeper, komkommer, kruidenzout, limoen, olijfolie, peper en sesamzaad
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: bleekselderij, filodeeg, frituurolie, koolzaadolie, münsterkaas, peper, radicchio, rode bosbessen, sjalot, veldsla, walnoten, wijnazijn, wijndruiven en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: cantaloupemeloen, charentaismeloen, citroensap, dille, feta, galiameloen, groene peperoni, honing, honingmeloen, kerstomaat, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, watermeloen, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, aubergine, basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, lente-ui, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: baby-spinazie, bloem, boter, citroen, ei, harde kaas, harde tarwegries, nootmuskaat, peper, ricotta en salieblaadjes
Keuken: Toscaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: grof steenzout en vanillepeul
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto alla genovese, prinsessenbonen, sjalot, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: boerenkool, chilivlokken, gember, groentebouillon, honing, lente-ui, limoen, olie, varkensfilet, vissaus en zout
Keuken: Internationaal
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: cheddar, crème fraîche, half-om-halfgehakt, olijfolie, peper, rode kerstomaten, rode kool, rode ui, tortilla's, zout en zwarte bonen uit blik
Keuken: Mexicaans
Ingrediënten: boter, citroensap, gemberpoeder, groente, groentebouillon, hele rietsuiker, knoflook, koriandergroen, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, reuzengarnalen, rozijnen, soft abrikozen, wortel, wortelgroen en zout
Soort: vegetarisch / couscous / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bruine suiker, garam masala, noten en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: coppa, culatello, ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, prosciutto crudo, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: cayennepeper, chilivlokken, gemberpoeder, komijn, peper, rozenpaprikapoeder en tijmpoeder
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: bergkaas, bieslook, bloem, citroenrasp, courgette, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, kwark, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149