Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroengras, gember, geroosterde pindas, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, lente-ui, pindakaas, rode kool, rode paprika, sojasaus, spaghetti, wortel en zout
Keuken: Thais
Soort: vegan
Ingrediënten: gember, geroosterde en gezouten pindas, koriandergroen, lente-ui, peper, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus en witte kool
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan
Ingrediënten: appelsap, chilivlokken, crème fraîche, groentebouillon, majoraan, olie, peper, rode uien, rode wijn, roggebrood, room, tomatenpuree, vanillpeul en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, cress, dijonmosterd, ei, kruiden voor frankfurter groene saus, lenteuien, nieuwe aardappel, peper, roomyoghurt, salade, zout en zure room
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, edamamebonen, gember, geroosterde en gezouten pindas, groentebouillon, lente-ui, mirin, olie, pak choy, rietsuiker, rode paprika, shiitake en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan
Ingrediënten: avocado, feta, jalapeñopeper, koriandergroen, limoen, mais uit blik, peper, rode puntpaprika, rode ui, suiker, tomaat en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: harde kaas, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sinaasappel en zout
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, eidooier, nootmuskaat, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: avocadocressing, baby bladsalade, bloemkool, granaatappelpitten, hokkaidopompoen, olijfolie, peper, rode ui en zout
Keuken: Noord-Afrikaans
Soort: salade / vegetarisch / couscous
Ingrediënten: appel, bonenkruid, chilivlokken, gladde peterselie, groentebouillon, olijfolie, pastinaak, salie, sumak, ui, witte reuzenbonen, yoghurt, zout, zwarte komijn en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: appel, appelsap, bakpoeder, bloem, citroensap, diepvrieserwten, ei, karnemelk, koolzaadolie, kwark, peper, wortel en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: cantaloupemeloen, charentaismeloen, citroensap, dille, feta, galiameloen, groene peperoni, honing, honingmeloen, kerstomaat, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, watermeloen, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, chilivlokken, gemberpoeder, komijn, peper, rozenpaprikapoeder en tijmpoeder
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: dille, feta, galiameloen, honing, kerstomaat, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bergkaas, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peterselie, speltbroodjes, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: courgette, dille, ei, huttenkase, kerstomaat, komijnpoeder, lenteuien, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rucola en zout
Keuken: Internationaal
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, babyspinazie, bakzout, citroensap, extra vierge olijfolie, lichte sojasaus, radijsspruiten, tomatenpuree, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bergkaas, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, pompoen, room, zout, zure appel en zwarte peper
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149