Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- 8 maanden geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gember, geroosterde en gezouten pindas, koriandergroen, lente-ui, peper, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus en witte kool
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelcrème, basilcum, ghee, groene asperge, groentebouillon, lente-ui, limoen, peper, vanillepeul en zout
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aromatische harde kaas, cayennepeper, chilivlokken, groentebouillon, nootmuskaat, room, verse kaas en zwarte peper
Soort: saus
Ingrediënten: appelsap, chilivlokken, crème fraîche, groentebouillon, majoraan, olie, peper, rode uien, rode wijn, roggebrood, room, tomatenpuree, vanillpeul en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: brandnetel, paardenbloem, waterkers en zuring
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: appel, appelsap, bakpoeder, bloem, citroensap, diepvrieserwten, ei, karnemelk, koolzaadolie, kwark, peper, wortel en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, olie, papaya en ui
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, courgette, dille, ei, feta, lente-ui, olie, oregano, peper, peterselie en zout
Keuken: Turks
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, edamamebonen, gember, geroosterde en gezouten pindas, groentebouillon, lente-ui, mirin, olie, pak choy, rietsuiker, rode paprika, shiitake en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan
Ingrediënten: citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, koolrabiblad, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Balkan
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: basilicum, boter, citroen, lenteuien, olijfolie, peper, peultjes, waterkers, zalmforelfilets, zeezout en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: bruine suiker, citroen, gember, knoflook, olijfolie, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: appelazijn, augurk, cress, karwijzaadpoeder, maatjesharingfilet, mierikswortel, rode biet, rode ui, walnootolie, zout, zure appel, zure room en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: salade / vis
Ingrediënten: dijonmosterd, gerookt spek, paardenbloemblad, peper, toast, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, citroenschijfjes, instantpolenta, olijfolie, peper, prei, ricotta, runderbouillon, salie, tijm, zalmfilet, zalmforelfilet, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: agavesiroop, babyspinazie, bakzout, citroensap, extra vierge olijfolie, lichte sojasaus, radijsspruiten, tomatenpuree, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: cantaloupemeloen, charentaismeloen, citroensap, dille, feta, galiameloen, groene peperoni, honing, honingmeloen, kerstomaat, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, watermeloen, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, mango, olie en ui
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: cavolo nero, chorizo, knoflook, olijfolie, pecorino, penne, peper, rode linzen, tomaten uit blik, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: amandelmeel, courgette, eidooier, geitenroomkaas, harissa, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, tijm, ui en zwarte komijn
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149