Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- meer dan een jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, gedroogde borlottibonen, honing, knoflook, lintnoedels, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, radicchio, rozemarijn, salie, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto alla genovese, prinsessenbonen, sjalot, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: cashewnoten, knoflook, koriandergroen, lichte sojasaus, paksoi, peper, rode paprika, rode thaise currypasta, snelkookrijst, ui en zout
Keuken: Oosters
Soort: vegan / eenpansgerecht
Ingrediënten: bloedsinasappel, grove mosterd, knolselderij, olijfolie, peper, rettich, rode biet, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: olijfolie, pastinaak, peterseliewortel, rode biet, rozemarijn, wortel en zeezout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: avocado, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelsiroop, groentebouillon, honing, komkommer, koriandergroen, korianderkorels, lente-ui, olie, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode peperoni, sesamzaad, suiker, venkelzaad, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: citroensap, grove mosterd, peper, rozemarijn, verse geitenkaas, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: agavediksap, amandelmoes, avocado, cress, groene chilipeper, komkommer, kruidenzout, limoen, olijfolie, peper en sesamzaad
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappel, chili-kaassaus, eidooier, harde tarwegries, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pompoenpitten, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, goudakaas, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, rode ui, tarwebloem, witlof en zout
Keuken: Internationaal
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, geklaarde boter, koolrabi, munt, paneermeel, verse geitenkaas, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenmarmelade, cayennepeper, gladde peterselie, groentebouillon, koolraap, kweepeer, olijfolie, rietsuiker, room, roomkaas, tijm, ui en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, hazelnoot, nootmuskaat, oesterzwam, olijfolie, peper, peterselie, piment, schorseneren, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: hazelnoten, knoflook, peper, peterselie, sinaasappel, sinaasappelrasp, zijdetofu en zout
Keuken: Duits
Soort: vegan
Ingrediënten: galangawortel, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, lente-ui, limoenblad, paprikapoeder edelsusz, rode chilipeper, rode paprika, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: citroen, esdoornsiroop, knoflook, olijfolie, yoghurt, zout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ei, groene asperges, jonge courgette, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, snijbiet, sperziebonen, tomatenpesto, witte aceto balsamico en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, bloem, ei, groentebouillon, kabeljauwfilet, koolzaadolie, nootmuskaat, peper, peterselie, peultjes, room, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: groente / vis
Ingrediënten: andijvie, appelazijn, boskoop-appel, dijonmosterd, gedroogde kersen, honing, olijfolie, pecannoten, sinaasappelsap, verse geitenkaas en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, boerenkool, citroensap, granaatappel, harissa, pecannoten, peper, ras el hanout, rode quinoa, sinaasappel, tahin en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegan
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149