Jeni Wright - De pastabijbel

De pastabijbel

Een boek van Jeni Wright

We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De pastabijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over de Pastabijbel

De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto’s wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken.
Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze.
Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond.


Aantekeningen bij dit boek

Dit boek moet je hebben! Snelle pasta's voor door de week, maar ook sjieke gerechten als voorgerecht bij een mooi diner. Allemaal even smakelijk.

- ongeveer 9 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit De pastabijbel

Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ministrone uit Puglia

Ingrediënten:
bleekselderij, kruiden, karkas van kip, kippenbouillonblokje, munt, ricotta salata, tubetti, ui, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Driekleurige tagliatelle

Ingrediënten:
courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, tagliatelle, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Verse tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori, spaghetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pasta met Sardische worst

Ingrediënten:
basilicum, gnocchetti sardi, italiaanse varkensworst, olijfolie, pecorino sardo, pomodori uit blik, saffraan, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilipoeder, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna uit Bologna

Ingrediënten:
bloem, bolognese-vleessaus, boter, lasagnavellen, melk, parmezaanse kaas, runderbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Macaroni met broccoli en bloemkool

Ingrediënten:
ansjovis in blik, bloemkool, broccoli, extra vierge olijfolie, macaroni, pecorino, pijnboompitten, rozijnen, saffraanpoeder, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fettuccine met ham en doperwten

Ingrediënten:
boter, doperwten, droge witte wijn, fettuccine, gekookte ham, kippenbouillon, kristalsuiker, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, room, runderbouillon, tagliatelle, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met broccoli, ansjovis en pasta

Ingrediënten:
ansjovis in blik, broccoli, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, orecchiette, passata, pecorino, rode peper, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tomatensaus zonder koken

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, pecorino, pomodori, ricotta salata, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Toon alle 150 recepten in dit boek