Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, vis, visbouillon, wortel, zalmfilet, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept van I love food & wine:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren: