We hebben 193 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijst en risotto , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit boek geeft een toonaangevende kijk op ‘s werelds populairste graansoorten. Ruim 160 verrukkelijke recepten worden stap voor stap gepresenteerd; met klassieke favorieten als biryani, pilav, sushi, gebakken rijst, paella, risotto, jambalaya, kedgeree en rijstpudding. Prachtig geïllustreerd met ruim 1000 kleurenfoto’s. Een uitgebreide gids over rijstsoorten en hoe ze toegepast en perfect gekookt kunnen worden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Rijst en risotto
Een greep uit de 193 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroengras, gemalen koriander, kaneelpijpje, kokosmelk, laurierblad, pandanrijst, ui, water en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, courgette, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pittige bouillon, rijstazijn, rijstvermicelli, rode spaanse peper, runderbiefstuk, teriyakisaus, gember en wortel
Keuken: Thais
Soort: vlees
Ingrediënten: basmatirijst, boter, bouillon, eidooier, gemalen koriander, groene linzen, knoflook, rozijnen, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout
Keuken: Iraans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: langkorrelrijst, water en zout
Keuken: Indonesisch / Maleisisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: exotische vruchten, kokoscrème, kokosmelk, melk, rijst, specerijen en suiker
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst
Ingrediënten: basmatirijst, donkere sojasaus, ei, garnalen, kip, knoflook, rundvlees, spaanse peper, trassi, ui, varkensfilet, versgemalen zwarte peper, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: appel, babyananas, boter, citroensap, gecondenseerde melk, kortkorrelige rijst, rietsuiker, vijgen en zout
Keuken: Noord-Amerikaans
Soort: rijst / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bleekselderij, peperkorrel, pimentbessen, sinaasappelschil, sjalot, tomaat, verse dragon, verse marjolein, verse peterselie, verse tijm, water en wortel
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, basmatirijst, boter, cashewnoten, garam masala, gemalen komijn, groene kool, groene spaanse peper, ijsbergsla, kardemompeul, knoflook, lamsbouillon, lamsschouder, paprikapoeder, plantaardige olie, rode paprika, groene kool, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, yoghurt en zout
Keuken: Afrikaans
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: gedroogd fruit, kaneelpijpje, kortkorrelige rijst, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, taptemelk en zonnebloemolie
Keuken: Midden-Oosten
Soort: rijst
Ingrediënten: gepelde rauwe garnalen, gerookte ham, groene paprika, kip, knoflook, reuzel, tabasco, tijm, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, witte bloem, witte langkorrelrijst en zout
Keuken: Creools / Noord-Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / gevogelte
Ingrediënten: basmatirijst, bloem, boter, cheddar, ei, kruidenpasta, laurierblad, melk, mosterd, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / rijst
Ingrediënten: bloem, carnarolirijst, crème fraîche, droge witte wijn, kammosselen, knoflook, langoustine, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rauwe gamba, sjalot, tomaat, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: basmatirijst, boter, gemalen kaneel, gemalen komijn, rozijnen, saffraandraadjes, suiker, zereshk en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, crème fraîche, krab, marsala, olijfolie, sjalot, verse dragon, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: avocado, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, lente-ui, limoensap, olijfolie, passata, rode paprika, sjalot, tarwetortilla, tomaat, tomatensap, ui, verse koriander, verse peterselie, wilde rijst, zonnebloemolie en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / gevogelte
Ingrediënten: bruine langkorrelrijst, citroengras, groentebouillon, kokosnoot, komijnzaad, korianderzaad, lente-ui, limoen, olijfolie, ui, gember en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, citroengras, groene spaanse peper, kippenborst, knoflook, kokoscrème, pandanrijst, rode spaanse peper, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: basmatirijst, bloem, citroen, citroensap, gemalen koriander, gemalen kurkuma, knoflook, lente-ui, olijfolie, pompoen, spaanse peper, gember, verse koriander, versgemalen zwarte peper, visbouillon, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Afrikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Toon alle 193 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059200432
ISBN10
9059200438
Andere uitgaven
9789058410030