Christine Ingram - Rijst en risotto

Rijst en risotto

Een boek van Christine Ingram

We hebben 193 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Dit boek geeft een toonaangevende kijk op ‘s werelds populairste graansoorten.
Ruim 160 verrukkelijke recepten worden stap voor stap gepresenteerd; met klassieke favorieten als biryani, pilav, sushi, gebakken rijst, paella, risotto, jambalaya, kedgeree en rijstpudding. Prachtig geïllustreerd met ruim 1000 kleurenfoto’s.
Een uitgebreide gids over rijstsoorten en hoe ze toegepast en perfect gekookt kunnen worden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Rijst en risotto

Een greep uit de 193 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met twee kazen

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge witte wijn, fontina, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, vialone nano-rijst en zout

Keuken:
Italiaans

Soort:
vegetarisch / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Hoofdgerecht / buffet uit Rijst en risotto:

Varkenshaas met cashewnoten en sinaasappelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basmatirijst, cashewnoten, droge witte wijn, kippenbouillon, sinaasappel, sultanarozijnen, ui, varkenshaas, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met ricotta en basilicum

Ingrediënten:
bouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, risottorijst, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans

Soort:
vegetarisch / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Voorgerecht / lunchgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:

Sushi met nori en vulling

Ingrediënten:
geroosterde peper, japanse omelet, komkommer, lente ui, mossel, rijstazijn, suiker, sushirijst, tonijn, yaki-nori vellen, zalm en zout

Keuken:
Japans

Soort:
vegetarisch / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rundvleesbiryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, ei, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, groene spaanse peper, kaneel, kippenbouillon, knoflook, runderstoofvlees, sultanarozijnen, ui, verse gember, verse koriander, water, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas

Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Tomatenrijst

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, chilipoeder, gele paprika, knoflook, tomaat, ui, uienzout, verse gember, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans

Soort:
vegetarisch / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Marokkaanse pikante gehaktballetjes met rode rijst

Ingrediënten:
bouillon, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, knoflook, lamsbout, marokkaans brood, paprikapoeder, rode rijst, tomatensap, ui, verse koriander, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, yoghurtdressing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans

Soort:
vlees / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met pesto

Ingrediënten:
droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, risottorijst, sjalot, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans

Soort:
vegetarisch / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Turks lamsvlees met rijst

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde abrikoos, knoflook, lamsbout, pitabroodje, tzatziki, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Turks

Soort:
vlees / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Nagerecht / bij de koffie uit Rijst en risotto:

Zandgebak met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bloem, boter, eidooier, gemalen rijst, melk, poedersuiker, slagroom en suiker

Keuken:
Brits

Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met spek en tomaat

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gerookt spek, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Italiaans

Soort:
risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Salade niçoise met rode rijst

Ingrediënten:
bouillon, dijonmosterd, ei, kerstomaat, knoflook, limoensap, olijfolie, paprikapoeder, rode rijst, rode ui, sla, sperziebonen, tuinbonen, verse koriander, verse peterselie, verse tonijn, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met kippenlevertjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, risottorijst, sjalot, spek, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans

Soort:
risotto / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met konijn en citroengras

Ingrediënten:
bloem, boter, carnarolirijst, citroengras, crème fraîche, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans

Soort:
risotto / wild
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Romige vispilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, champignon, crème fraîche, gamba, kammosselen, mosselen, olijfolie, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Frans

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met vier groenten

Ingrediënten:
boter, droge witte vermout, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sperziebonen, ui, verse doperwten, versgemalen zwarte peper, winterpompoen en zout

Keuken:
Italiaans

Soort:
vegetarisch / risotto / gevogelte / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Pilav van wilde rijst

Ingrediënten:
amandelen, boter, kippenbouillon, langkorrelrijst, sultanarozijnen, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord Amerikaans

Soort:
vegetarisch / rijstgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Basisrecept uit Rijst en risotto:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge witte wijn, laurierblad, peperkorrel, ui, verse peterselie, visafval, water en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Toon alle 193 recepten in dit boek