We hebben 193 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijst en risotto , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit boek geeft een toonaangevende kijk op ‘s werelds populairste graansoorten. Ruim 160 verrukkelijke recepten worden stap voor stap gepresenteerd; met klassieke favorieten als biryani, pilav, sushi, gebakken rijst, paella, risotto, jambalaya, kedgeree en rijstpudding. Prachtig geïllustreerd met ruim 1000 kleurenfoto’s. Een uitgebreide gids over rijstsoorten en hoe ze toegepast en perfect gekookt kunnen worden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Rijst en risotto
Een greep uit de 193 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, ei, kippenborst, knoflook, kokosmelkpoeder, lente-ui, pandanrijst, peperolie, rode paprika, scherp kerriepoeder, suikermaïskorrels uit blik, ui, gember, water en zout
Keuken: Thais
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, heilbotmoot, kaneelpijpje, kardemompeul, knoflook, kruidnagel, laurierblad, pimentbessen, santen, tomaat, ui, gember, visbouillon, witte langkorrelrijst, zoete aardappel en zout
Keuken: Caraïbisch
Soort: curry / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: basmatirijst, bloem, citroen, citroensap, gemalen koriander, gemalen kurkuma, knoflook, lente-ui, olijfolie, pompoen, spaanse peper, gember, verse koriander, versgemalen zwarte peper, visbouillon, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Afrikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: geroosterde peper, japanse omelet, komkommer, lente ui, mossel, rijstazijn, suiker, sushirijst, tonijn, yaki-nori vellen, zalm en zout
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: erwten, gamba, garnalen, knoflook, limoen, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, risottorijst, rode paprika, rode poon, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon, witte wijn, zeeduivel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, cheddar, gemalen komijn, knoflook, langkorrelrijst, lendenbiefstuk, melk, olie, oregano, rode spaanse peper, runderbouillon, tarwetortilla, tomatensap, tomaten uit blik, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Ingrediënten: gemalen piment, knoflook, laurierblad, rode kidneybonen, rode paprika, santen, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout
Keuken: Caraïbisch
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: rijst, specerijen en water
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, lente-ui, limoen, limoenrasp, pandanrijst, peper, rauwe gamba, gember, verse koriander, witvisfilet, zonnebloemolie en zout
Keuken: Noord-Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / rijst
Ingrediënten: basmatirijst, cashewnoten, gemalen koriander, groentebouillon, kardemompeul, knoflook, komijnzaad, laurierblad, paddestoel, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozen, basmatirijst, boter, cayennepeper, chana dhal, citroensap, fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelpijpje, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsboutfilet, ui, gember, verse koriander, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indiaas
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, boter, cayennepeper, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, langkorrelrijst, lente-ui, linzen uit pot, nootmuskaat, piment, rietsuiker, rode spaanse peper, tijm, ui en wortel
Keuken: Caraïbisch
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: avocado, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, lente-ui, limoensap, olijfolie, passata, rode paprika, sjalot, tarwetortilla, tomaat, tomatensap, ui, verse koriander, verse peterselie, wilde rijst, zonnebloemolie en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / gevogelte
Ingrediënten: melk, rijst, specerijen en suiker
Keuken: Brits
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Ingrediënten: basmatirijst, feta, gerookte zalm, kerstomaat, komkommer, limoen, limoensap, mayonaise, verse kervel, versgemalen zwarte peper, wilde rijst en zout
Keuken: Noord-Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: aubergine, groentebouillon, kruidenpasta, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pijnboompitten, risottorijst, ui, wittewijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignon, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, prosciutto, risottorijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto
Ingrediënten: boter, doperwtjes, droge witte wijn, gekookte ham, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / risotto
Ingrediënten: arachideolie, bantoe-citroenbladeren, broccoli, citroengras, knoflook, kokosmelk, lente-ui, lichte sojasaus, mie, rijstwijn, rode paprika, rode spaanse peper, tomatenpuree, varkensfilet en gember
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, risottorijst, sjalot, spek, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / gevogelte
Toon alle 193 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059200432
ISBN10
9059200438
Andere uitgaven
9789058410030