Rauwe zalm

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 80 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fondue erotique

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Garganelli con anguilla affumicatene finocchio - Pasta met gerookte paling en venkel

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Krulsla

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Mosterdsoep

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek