Jong a/d kook
kookboek voor studenten - 60 easy recepten
We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Jong a/d kook , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Anne Zeevalk: Jong aan de kook Kookboek voor studenten - 60 Easy recepten van Anne Zeevalk Jong a/d Kook is hét kookboek voor studenten die van eten houden, maar niet te ingewikkeld willen doen. Van een doordeweekse studentenhap, cook to impress voor je grote liefde tot een goede maaltijd als je een flinke groep hongerige studenten te eten krijgt. De indeling van het boek is eenvoudig: gerechten voor als het koud is en maaltijden voor warme dagen. Koken met de seizoenen dus met een spicy Thaise noodlesalade en een winterse uiensoep met kaasbroodjes als comfortfood als het buiten stormt en koud is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Jong a/d kook
Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ciabattabrood, olijfolie en knoflook
Ingrediënten: tomaat in blik, bosui, champignons, gemberwortel, kokosmelk, mihoen, oesterzwammen, paksoi, rode peper, sesamolie, taugé, knoflook, verse koriander, vruchten en water
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en
zout en peper
Ingrediënten: lente-ui, gerookte kip, half-om-halfgehakt, knoflook, limoensap, olijfolie, rode peper, sesamolie, suiker, gember, verse koriander, vijfkruidenpoeder, vissaus, zout en zoute pinda’s
Ingrediënten: tomaat in blik, champignons, chilisaus, courgette, crème fraîche, gehakt, kaas, olijfolie, paprika, prei, tortillachips en
zout en peper
Ingrediënten: blaadjes gelatine, bramen, bramenjam, merg, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker en yoghurt
Ingrediënten: appels, appelstroop, basterdsuiker, eieren, melk, roomboter, rozijnen, vanille-ijs, zelfrijzend bakmeel en zout
Ingrediënten: grof zout, peper, roomboter, salieblaadjes, sjalotje en zoutflakes
Ingrediënten: courgette, diepvriesspinazie, gedroogde dragon, courgette, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, stokbrood, verse peper, spinazie en zout
Ingrediënten: munt, citroensap, dille, knoflook, verse peper, yoghurt en zout
Ingrediënten: bloemkool, boter, gember, koksroom, koriander, melk, olie, pompoen, rode peper, roomboter, sesamolie, knoflook, ui, water, winterwortel en witte peper
Ingrediënten: amandelspijs, bloem, deeg, kaneel, boter, boter, rozijnen, suiker, vanille-ijs, vanillevla en zure appels
Ingrediënten: tomaat in blik, cayennepeper, aubergine, kaneelpoeder, lamsgehakt, laurierblaadje, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, wijn, stokbrood, knoflook, tomaten, turks brood, ui, verse basilicum en
zout en peper
Ingrediënten: belegen kaas, bladerdeeg, crème fraîche, eieren, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pittige kaas, prei, preitjes, roquefort, spekjes en
zout en peper
Ingrediënten: peterselie, citroen, garnalen, kruidenboter en stokbrood
Ingrediënten: bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout
Ingrediënten: aardappels, boter, melk, slagroom, nootmuskaat, knoflook en
zout en peper
Toon alle 69 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
Automatische import Dit boek is automatisch geïmporteerd
Dit is een uitgave van Forte Culinair
ISBN13
9789462500594
ISBN10
9462500592