Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Gesund Geniessen

Der Feinschmecker bookazine nr.11

Een boek van Holger Stromberg

We hebben 116 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Gesund Geniessen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

De titel en de illustratie van deze Bookazine suggereren dat de keuken van Holger Stromberg centraal staat. Anders dan in andere Bookazines die de naam van een bekende kok dragen is hier echter sprake van meerdere auteurs waarvan Stromberg slechts een tiental recepten voor zijn rekening neemt. Het feit dat hij de kok is van der Mannschaft (het Duitse nationale voetbalteam) zal waarschijnlijk hebben bijgedragen aan de omzet.
Vanaf bladzijde 30 zijn de recepten en de food-styling van de hand van Susanne Walter.
Bladzijde 70 en volgende behandelen recepten die door kinderen kunnen worden nagekookt. De auteurs daarvan zijn Stefan Rottner en opnieuw Susanne Walter.
De cocktails vanaf blz. 90 zijn van de hand van de barchef van de Saphire bar in Berlijn: Roland Hoppenheit.
Koken met stoomovens is het onderwerp vanaf bladzijde 112. Daar zijn recepten opgenomen van meerdere gerenommeerde koks die ik per recept zal noemen.
De nagerechten in het slothoofdstuk zijn van de hand van Stephanie Gürtler van restaurant Vendôme in Bergisch Gladbach.

- meer dan 2 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Gesund Geniessen

Een greep uit de 116 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Wontons in chinese wontonsoep

Ingrediënten:
bieslook, chilipoeder, eendenborst, gember, knoflook, koriander, lente-ui, peper, preistengels, varkenshak, wontonvellen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnappelpitten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Tomatensaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Toon alle 116 recepten in dit boek