Recept uit Sous vide:
Geglaceerde varkensbuik
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, saus van varkensvlees, tijm en varkenbuik, gepekeld
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignon, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept van What's that smell:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: