Coeur de porc à l'armagnac - Varkenshart met armagnac

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 227 in Les Halles kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

bûche de noël

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Vijgen met vanille-ijs

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Kalfsnier in mosterdsaus

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Mosterdvinaigrette

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren